Корсунські депутати прийняли два звернення до Верховної Ради та Камбіну

Корсунські депутати прийняли два звернення до Верховної Ради та Камбіну

23 вересня 2016 року відбулося засідання 10-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.

Відповідно до Регламенту районної ради питання порядку денного попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради, з них переважна більшість стосувалася затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківській райраді.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

На початку сесії голова районної вручив депутату районної ради Євгенію Карпову посвідчення депутата районної ради, нагрудний знак та побажав йому активно працювати на благо жителів району.
У ході роботи депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік та до районної програми підтримки діяльності та фінансового забезпечення Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації, передбачивши кошти на виплату заборгованості із заробітної плати по вересень 2016 року включно працівникам структурних підрозділів.

Потім прийняли ряд рішень, зокрема, «Про присудження районної щорічної премії імені О. А. Захаренка», «Про затвердження Статуту Корсунь-Шевченківської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області», «Про затвердження нової редакції Статуту Черепинського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» імені Героя Китайської Народної Республіки Кулішенка Григорія Якимовича Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області», «Про перейменування Кіровської сільської ради», «Про внесення змін до рішення районної ради від 26.11.2015 №1-3/VІІ «Про утворення і обрання постійних комісій районної ради», «Про визначення орієнтовних строків проведення звітів депутатів Корсунь-Шевченківської районної ради VIІ скликання перед виборцями», «Про продовження терміну дії договору оренди майна районної комунальної власності», «Про інформацію Корсунь-Шевченківського відділення поліції Звенигородського відділу поліції ГУ Національної поліції в Черкаській області» та ряд інших.

Також розглянули інформації про хід виконання програм, зокрема, з організації рятування людей на водних об’єктах Корсунь – Шевченківського району; підтримки хворих на соціально-значущі захворювання; щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції; ліквідації амброзії полинолистої на території Корсунь-Шевченківського району; підтримки малого підприємництва у Корсунь-Шевченківському районі на 2012-2014 роки зі змінами; оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді.

Депутатами підтримано звернення громадян щодо надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету та затверджено розпорядження голови районної ради.

В результаті обговорення було прийнято два звернення, зокрема, до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення оплати праці працівників органів державної влади та установ галузей освіти і медицини та до Національної поліції України, Головного управління Національної поліції України в Черкаській області щодо введення до штатного розпису Корсунь-Шевченківського відділення поліції Звенигородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області дві посади з незаконного обігу наркотиків.

Розглянули депутати земельні питання. Із п’ятдесяти п’яти, внесених до порядку денного, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок прийнято лише вісім, решта – не знайшли підтримки.

Розглянувши питання порядку денного чергової сесії були прийняті відповідні рішення. Сесія завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x