90 рятувальників забезпечуватимуть порядок під час Рош га-Шана в Умані

90 рятувальників забезпечуватимуть порядок під час Рош га-Шана в Умані

З метою реалізації плану забезпечення безпеки прочан та місць релігійних відправлень в місті Умань розгорнуто спеціальний зведений загін Управління ДСНС України у Черкаській області.

Відповідно до наказу начальника Управління, генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Гвоздя особовий склад Уманського гарнізону з 27 вересня перейшов на посилений варіант несення служби. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.
Напередодні рятувальники Уманського районного відділу здійснили розгортання спеціального наметового табору. На території містечка сконцентровано техніку та особовий склад зведеного аварійно-рятувального загону, до складу якого увійшли сили з пожежно-рятувальних підрозділів Христинівського, Тальнівського, Маньківського, Звенигородського, Жашківського, Катеринопільського, Лисянського та Монастирищенського районів. Загалом 90 чоловік особового складу та 17 одиниць оперативно-рятувальної техніки.

Крім того, до загону прибули фахівці відділення водолазних рятувальних робіт, групи піротехнічних робіт, відділення радіаційого, хімічного та біологічного захисту та медичної служби з аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Начальник відділу реагування на НС Управління Олександр Горобець, який очолює штаб зведеного загону наголосив: «Головне завдання особового складу – оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації під час проведення культових заходів брацлавськими хасидами у меморіальному комплексі цадика Нахмана».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x