Нечаївка і Вергуни відзначили День села

Нечаївка і Вергуни відзначили День села

Чергову річницю свого заснування відзначили села Вергуни та Нечаївка, славні своєю історією, традиціями та шанованими людьми. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Сільські обрії».
Розпочався захід задовго до зазначеної години. Діти весело проводили час, ласуючи смаколиками, розважаючись на батуті та надувній гірці. Присутні із захватом ділились враженнями від виставки декоративно-прикладного мистецтва, організованої перед входом у Будинок культури. Були тут і чудові вишивки та саморобки і справжні шедеври кулінарного мистецтва. Особливу цікавість викликали вироби з кісток риби та ракушок народної умілиці Шевченко Лесі Юріївни.

Сподобалась людям і безпрограшна лотерея. Цікаві призи отримали односельці від СТОВ «Колос» та підприємців села. А найоригінальніший приз – молочне порося, презентоване підприємцем Пластуном Сергієм Олексійовичем, дістався сім’ї Лисенків.
Першим, як належить господарю, виступив сільський голова Горбенко Т.І., привітавши присутніх зі святом, побажавши усім миру, добра, здоров’я, родинного затишку. Щиро подякував усім працівникам сіл та людям, які вже заслужили свій відпочинок, за сумлінну працю і свій вагомий внесок у розвиток сіл Вергуни та Нечаївка, а також усім тим, хто небайдужий до проблем громади.
Цікавими подарунками були відзначені: молода сім’я Селянків, які зовсім недавно ступили на весільний рушник; батько двох чудових малят – Ткачук Анатолій, у якого на днях сталось поповнення сім’ї, активні учасники художньої самодіяльності.

Стоячи, невмовкаючими оплесками зустрічали присутні учасників АТО. З подарунками та квітами, і щирим словом подяки звернувся до них сільський голова Тарас Іванович. Хвилиною мовчання вшанували друзів, знайомих та всіх свідомих українців, хто віддав своє життя, захищаючи нашу землю від зовнішньої агресії.
По закінченні свята жителі сіл Вергуни та Нечаївка мали змогу поласувати смачною кашею, звареною тут – біля Будинку культури визначним кашоваром громади Катериною Яківною Моргун. Гості свята допізна розважалися під веселу запальну музику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x