Золотоноша відзначила річницю свого визволення

Золотоноша відзначила річницю свого визволення

Минулими вихідними у Міському будинку культури відбувся урочистий святковий концерт до Дня визволення Золотоноші. Розпочався він із вручення грамот та подарунків у 26 номінаціях. Були відзначені підприємці, активісти, а також кращі за професіями. Плеяда нагороджених видалась різнобарвною, адже організатори намагались зачепити кожну сферу життєдіяльності міста. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

Родзинкою церемонії став вірш, подарований містянам перед початком 90-річним золотонісцем Миколою Федосєєвим.

Для глядачів протягом двох годин лунали пісенні вітання, теплі слова від ведучих, а також демонструвались хореографічні номери. Відзначились своїми виступами хор ветеранів, народні аматорські ансамблі пісні і танцю «Задніпряни», народних інструментів, хор «Воскресіння», ансамблі золотоніського МБК «Срібна кварта» та «Лебідка».

Участь у концерті взяли і лауреати Фестивалів патріотичної пісні Дмитро Курченко та Анна Фоменко. А начальник відділу культури Станіслав Щербатюк подарував глядачам соло на саксофоні. Лунали пісні у виконанні юної Анни Пліс та дуету у складі Маргарити Лазарєвої і Миколи Миколенка.

Свої танцювальні вітання подарували містянам і хореографічні колективи, зокрема дитяча студія «Успіх», клуб спортивного танцю «Dance Master», колективи «Сузір’я» і «Тандем».

На завершення святкового концерту всі артисти виконали пісню про Золотоношу

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x