Дорожники продовжують ремонтувати шляхопровід через залізничну колію Городище-Корсунь

Дорожники продовжують ремонтувати шляхопровід через залізничну колію Городище-Корсунь

Дорожники області наразі ремонтують шляхопровід на автодорозі державного значення Н-01 Київ – Знам’янка км 164+068 (м. Городище) та проходить над електрифікованою залізничною колією перегону Городище – Корсунь. На сьогодні працівники підрядної організації вже здійснили значний перелік робіт – 70 % від запланованого обсягу. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД в Черкаській області.

Зокрема, після підготовки бетонних поверхонь споруди до ремонту, очистки арматури та металоконструкціїй за допомогою піскоструменевого аппарату, дорожники ліквідували тріщини в бетонних конструкціях, влаштували антикорозійний захист поверхонь і нанесли спеціальний шар штукатурки із застосуванням сучасних матеріалів, аби запобігти руйнуванню.

Ускладненням для проведення ремонту є те, що на залізничному перегоні Городище – Корсунь Одеської залізниці постійно здійснюється інтенсивний рух поїздів. У зв’язку з цим, роботи проводяться під час надання так званих «вікон» із обов’язковим відключенням електричного живлення контактної мережі.
Нагадаємо, цей шляхопровід був введений в експлуатацію ще у 1962 році. Він має загальну довжину 67,44 м та побудований зі збірних залізобетонних конструкцій. У результаті довготривалої експлуатації, негативного впливу кліматичних умов і збільшення інтенсивності руху транспортних засобів, ця штучна споруда перебувала в аварійному стані та потребувала проведення невідкладного ремонту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x