Команда черкаського колегіуму стала переможцем змагань «Олімпійське лелеченя»

Команда черкаського колегіуму стала переможцем змагань «Олімпійське лелеченя»

Перше місце фіналу всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» виборола команда колегіуму «Берегиня», яка представляла Черкащину на цих змаганнях. Вона стала кращою серед 25 команд інших областей України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Черкащани вибороли головний приз змагань – 12 путівок на відпочинок в таборі «Артек» наступного літа. Директор «Артеку» вручив їм відповідний сертифікат. Національний олімпійський комітет України також відзначив команду. Діти отримали в подарунок спортивний інвентар та настільні ігри.

Команду «Берегині» представляли 12 учнів під керівництвом вчителя фізичної культури Людмили Юнак.

На фіналі змагань «Олімпійське лелеченя» команди визначали кращих в презентації, спритніших в естафетах, найрозумніших – під час вікторин. Також учасники змагалися в різні спортивні ігри, зокрема і арт-бол.

Крім змагальної програми, учасники фіналу мали змогу поспілкуватися із олімпійцями під час зустрічей, послухати олімпійські лекції та активно відпочити.

«Діти просто у захваті від цих змагань, їм сподобалася як конкурсна програма, так і розважальна. Вони просто молодці, дуже наполегливо готувалися до фіналу і виклалися на 100%. Тому й маємо такий чудовий результат», – зазначає стипендіат відділення НОКУ в Черкаській області, який супроводжує дітей на змаганнях Олександр Гнатенко.

Нагадаємо, змагання проходили на території міжнародного дитячого центру «Артек», що у Пуща-Водиці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x