На Кам\’янщині батько і син обікрали дачу

На Кам\’янщині батько і син обікрали дачу

Кам\’янські правоохоронці затримали раніше судимих батька та сина з одного із сіл Кіровоградської області, які обікрали дачне домоволодіння потерпілого. Сума збитків встановлюється, частина викраденого знайдена та відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції звернувся 61-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Пенсіонер розповів поліцейським, що має дачу в одному із сіл Кам’янського району і звідти зловмисники викрали бензопилу, шуруповерт та частини деревооброблювального станка, потрапивши всередину підсобного приміщення шляхом зриву замка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули місце події, від місцевих жителів дізналися, що в селі бачили «чужих» людей. За описом було встановлено, хто це – ними виявилися раніше судимі батько та син з Кіровоградської області, 47 та 22 років. Підозрюваних відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів.

Розуміючи, що їх викрито, зізналися, що в такий спосіб заробляють на прожиття. Їхнє село межує з Черкаською областю і чоловіки вирішили, що якщо вони вчинять крадіжку на Черкащині, то їх не знайдуть. На злочин відправилися вночі, двері відчиняли фомкою. Викрадені металеві речі перевезли велосипедом додому, потім частину здали на брухт, а іншу – продали.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Кам\’янським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x