Посли Молдови та Болгарії завітали на Черкащину

Посли Молдови та Болгарії завітали на Черкащину

На Черкащину з гуманітарною та ознайомчою місією завітали посли з Болгарії та Молдови. Зокрема Пан Красімір Мінчев – Надзвичайний і Повноважний Посол Болгарії в Україні та Пан Руслан Болбочан – Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова. У складі делегації також голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко. Сьогодні вони відвідали Канівщину. Тут вклонилися Тарасу Шевченку, поклавши квіти до підніжжя пам’ятника, побували в музеї. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

– До вашого регіону ми прибули для того, аби в подальшому представити своїм економічним відділам в посольствах карту бачення Черкащини, як потенційного міжнародного партнера, – зауважив Пан Красімір Мінчев, – насамперед у напрямку реалізації інвестиційних проектів. Маємо цікаві ідеї, які є реальними для втілення в життя.

– Влада спільно з бізнесом та громадськістю зацікавлена в тому, аби Черкащина в перспективі стала розвинутою та конкурентоспроможною областю, – каже перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль. – Для цього об’єднуємо зусилля та спільно працюємо. Відтак ми пропонуємо місцевим підприємцям та іноземним інвесторам прозорі механізми співпраці, підготовлені території для інвестицій, якомога менше бюрократії та нашу підтримку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x