6 загорань сухої трави ліквідували рятувальники Черкащини за добу

6 загорань сухої трави ліквідували рятувальники Черкащини за добу

За добу 30 вересня лише в уманські вогнеборці тричі залучалися до ліквідації пожеж сухої трави. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Перший випадок стався на відкритій території Паланської сільської ради. Бійці ДСНС, які оперативно прибули на місце події, успішно ліквідували займання сухої трави на площі 500 м.кв. та запобігли подальшому розповсюдженню вогню. Ще дві пожежі сухостою були ліквідовані на території Піківецької сільської ради та в місті Умань.

Цього ж дня аналогічні випадки пожеж сухої трави виникли в Черкаському та Канівському районах, а також в селищі Маньківка. У всіх випадках пожежі було успішно ліквідовано. За попередніми даними, причиною загорань стало необережне поводження з вогнем.

Загалом цього дня рятувальники ліквідували займання сухої трави на загальній площі близько 2 гектарів, де все живе було знищено та завдано непоправної шкоди довкіллю.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звертається до громадян не провокувати пожежі у екосистемах, лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час прибирання на присадибних ділянках та відпочинку на природі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x