Одиноких ветеранів та інвалідів привітали працівники фіскальної служби

Одиноких ветеранів та інвалідів привітали працівники фіскальної служби

Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно в усьому світі 1 жовтня. В Україні цей день відзначають із 1991 року, а ще також – це День ветерана. За міжнародними стандартами, людиною похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тому, що їй це вдалося. Це люди, найбільше багатство яких – досвід, знання, уміння, мудрість. В нашій країні на долю такого покоління випали тяжкі випробування – голод, війна, відбудова народного господарства. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Не залишились осторонь такої події і працівники Головного управління Державної податкової служби у Черкаській області та Державної податкової інспекції у м. Черкасах. Усвідомлюючи, що їх щоденна робота забезпечує наповнення державної казни, з якої частина коштів направляється для вирішення соціально-економічних потреб людей старшого покоління, але особиста зустріч з літніми людьми – це хороша нагода ще раз засвідчити їм повагу.

Тому, напередодні свята, працівники фіскальної служби міста та області завітали в гості до комунального закладу «Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради». У закладі на повному державному утриманні знаходяться одинокі ветерани та інваліди Другої світової війни, які потребують постійного стороннього догляду та медичного обслуговування. Середній вік мешканців закладу становить 80 років. Посадовці привітали одиноких ветеранів та інвалідів зі святом, поцікавилися їхніми проблемами, подякували їм за все те, що вони зробили для перемоги у війні, в часи відбудови, та в мирний час. Окрім теплих слів подяки, літні люди отримали від колективів фіскальної служби міста та області товари особистої гігієни та побутової хімії, теплий одяг.

Ветерани були надзвичайно вдячні працівникам служби за такий візит. Турботливе ставлення до людей похилого віку є визначальним для нашого суспільства. Але важливо згадувати про людей похилого віку, наших ветеранів, не лише в цей день. Така турбота повинна відчуватись щодня, щохвилини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x