На під’їздах до греблі Канівської ГЕС встановлено тимчасові дорожні знаки

На під’їздах до греблі Канівської ГЕС встановлено тимчасові дорожні знаки

Для заборони руху транзитних вантажних транспортних засобів по греблі Канівської ГЕС, де нині проводяться ремонтні роботи, на автодорогах Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (с. Софіївка) та Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка (м. Канів) виготовлено та встановлено три тимчасові інформаційні дорожні знаки. Загалом цього року на автодорогах області встановлено 1570 дорожніх знаків. Це втричі більше, порівняно з минулим роком. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.
Також відремонтовано 3,8 км транспортного огородження, замінено 422 сигнальні стовпчики, вирубано 56 км порослі на перехрестях автодоріг для забезпечення видимості дороги.

Нині, використовуючи погожі дні, шляховики активно ліквідовують ямковість. Так, з початку року на автодорогах області дорожниками вже усунуто 310 775 м2ямковості. З них на дорогах державного значення – 222 499 м2, місцевого значення – 88 276 м2.
Виконавши значний обсяг робіт з ліквідації ямковості та інших деформацій дорожнього полотна для забезпечення безпеки дорожнього руху, шляховики активно виконують роботи з нанесення горизонтальної розмітки.
У першу чергу, дорожня розмітка влаштовується на основних атошляхах державного значення: магістральних, національних. Роботи тривають на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси- Сміла-Умань, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук. На сьогоднішній день вже поновлено горизонтальної дорожньої розмітки на 192 км та 3 000 м2розмітки на пішохідних переходах.

Інтенсивність руху на автомобільних дорогах зростає з кожним роком. У цих умовах елементи регулювання та безпеки дорожнього руху відіграють важливу роль задля збереження життя людей.
Звертаємось до учасників руху бути пильними та дотримуватись Правил дорожнього руху, зважати на нанесену розмітку, виконувати вимоги технічних засобів організації дорожнього руху. Також просимо водіїв не здійснювати наїзди на свіжонанесену розмітку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x