Черкащани привезли нагороди з чемпіонату з акватлону

Черкащани привезли нагороди з чемпіонату з акватлону

Нещодавно в місті Трускавець пройшли змагання юних морських багатоборців. Юнаки та дівчата віком 10-13 років змагалися у чемпіонаті України з акватлону (200 м плавання вільним стилем та 800 м крос). Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У змаганнях взяли участь понад 100 учасників команд переважно західного регіону країни, а також міста Генічеськ, Київ та представники Черкаської області.

Збірна команда Черкаської області, до складу якої входили вихованці Черкаського клубу юних моряків: Снесар Анастасія, Бадрак Єлизавета, Селезньова Ольга, КДЮСШ Черкаської міської ради: Дибченко Іванна, Скринський Денис, Мельник Данило, Круть Максим та Левчук Ельдар – вихованець ОК ДЮСШ ЧО ФСТ «Спартак», гідно виступила на цих змаганнях.

Не зважаючи на труднощі в підготовці, пов\’язані з тим, що наша збірна команда не мала змоги на тренування в басейні, юнаки Черкаської області вибороли друге командне місце, дівчата третє командне місце. В особистому заліку Скринський Денис став бронзовим призером чемпіонату України.

Паралельно проходили всеукраїнські змагання з акватлону серед юнаків 1998-2000 років народження. Снесар Денис виборов перше місце, а його сестра Снесар Анастасія стала ще й срібною призеркою серед дівчат 2007 року на дистанції 50 м плавання та 200 м кросу у відкритій першості ДЮСК «Спорт овець» та Іванна Дибченко привезла додому бронзову нагороду першості.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x