В Умані українські та ізраїльські силовики грали у футбол

В Умані українські та ізраїльські силовики грали у футбол

Доброю традицією стало проводити під час шабату товариський футбольний матч правоохоронцями, задіяними на охорону публічного порядку у час Рош-га-Шана. Цього року у змаганнях взяли участь представники різних силових відомств. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського відділення ГУ НП в Черкаській області.

У вільний від служби час співробітники Головного управління Національної поліції в Черкаській області, зведений загін Патрульної поліції України, підрозділу поліції особливого призначення, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також команда поліції країни Ізраїль, які спільно несуть службу в Умані, провели товариський футбольний матч.

Кожна команда мала змогу продемонструвати свої фізичні можливості. Проте основною метою заходу стало закріплення партнерських відносин між силовиками різних відомств. Оскільки правоохоронці, які вже сьомий день поспіль несуть службу пліч-о-пліч, відчули підтримку один одного.

У кінці заходу усіх учасників було відзначено символічними заохоченнями. По закінченню, сповнені енергією правоохоронці відбули по місцях тимчасового несення служби в районі паломництва.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x