«Октоберфесту» не буде, але вболівальників пригостять пивом у разі перемоги «Черкаського Дніпра»

«Октоберфесту» не буде, але вболівальників пригостять пивом у разі перемоги «Черкаського Дніпра»

4 жовтня на офіційному сайті ФК «Черкаський Дніпро» було розміщено звернення президента клубу Лашкула В. Г. до вболівальників. Йшлося про запрошення на футбольний матч, що відбудеться в суботу на стадіоні «Центральний» (ФК «Черкаський Дніпро» – ПФК «Суми») і проведення свята «Октоберфест». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Протягом 4 жовтня керівники Черкаської міської ради і директор стадіону Юрій Гончаров, а також користувачі в соціальних мережах і громадськість міста висловлювали критичні зауваження стосовно самого факту проведення свята «Октоберфест» на стадіоні.

Враховуючи дискусію і висловлені побажання, ФК «Черкаський Дніпро» не буде організовувати свято «Октоберфест» на стадіоні. Після всіх охочих відвідати свято «Октоберфест» запрошують у ТРЦ «Любава». Офіційне відомство ФК також підтверджує запрошення вболівальників на футбольний матч, який розпочнеться о 15 годині.

Володимир Лашкул підтверджує, що в разі перемоги нашої команди виконає свою обіцянку і пригостить пивом кожного уболівальника, який прийде до ТРЦ «Любава» з квитком на матч.

«Приймаючи до уваги жваву дискусію у соцмережах щодо доцільності проведення подібних заходів на стадіоні, ми будемо мати можливість обговорити цю проблему і під час 1-го Форуму прихильників команди майстрів «Черкаський Дніпро», який відбудеться 22 листопада поточного року в будинку культури «Дружба Народів», – зазначили на офіційному сайті «Черкаського Дніпра».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x