Уманські мисливці вирощують фазанів і диких кабанів

Уманські мисливці вирощують фазанів і диких кабанів

65 фазанів маточного поголів’я, 25 голів маток та 40 голів молодняка диких кабанів нині вирощуються в розплідниках громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Уманське». Члени товариства щорічно випускають в природне середовище диких кабанів та фазанів, вирощених у розплідниках, аби всіляко сприяти збагаченню світу тварин, що мешкають в місцевих лісах та лісосмугах. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

За інформацією голови Товариства Віталія Бабія, за останні чотири роки діяльності товариство створило сприятливі умови для примноження та розведення мисливських звірів і птахів. Для забезпечення спокійного перебування диких тварин в межах Уманського району організація веде цілодобову охорону мисливських угідь. Для цього задіяно 8 одиниць техніки та 12 штатних працівників.

Також члени товариства за сприяння керівників фермерських господарств та сільгосппідприємств району підгодовують диких звірів та птахів в зимовий період. Проведено роботу щодо збільшення диких качок шляхом створення заплав та контролю за спуском водойм.

Що стосується риболовної справи, то члени товариства відтворили рибні запаси на ставах «Осташівка» та «Звірка», постійно допомагають в охороні районних водойм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x