Літератори Америки на Англії завітали в черкаську школу

Літератори Америки на Англії завітали в черкаську школу

«Англійську від американців» у живому спілкуванні почули минулих вихідних учні Черкаської спеціалізованої школи №17. У рамках одноденного мовного мінікемпу вихованці навчального закладу «познайомились» із Джеком Лондоном, Уолтом Вітменом, Лорою Уайлдер, Доктором С’ю, Джоан Роулінг, Чарзом Буковськи та багатьма іншими.

Про це \”Нова Доба\” дізналася з власних джерел.

Краще зрозуміти культуру та менталітет, а найголовніше мову англомовного світу учням допомогли десять волонтерів Корпусу Миру США, які приїхали з різних куточків України. Презентація життя та творчості літераторів відбувалась в ігровій формі. «Перевтілившись» у своїх героїв, американські гості намагались продемонструвати не лише події з життя авторів, а й навіть їхні характери.

За словами вчителя англійської мови СШ №17 Ольги Рахубовської, такі заходи в неформальній атмосфері сприяють кращому розумінню англійської. Ініціатором заходу виступив волонтер Девід Луго, який уже другий рік викладає англійську для учнів цієї школи.

https://novadoba.com.ua/wp-content/uploads/2014/02/1392718218_20140215_131303.jpg

– Наші діти змогли почути «живу» мову від представників різних Штатів Америки, – говорить Ольга Рахубовська. – Учні змогли використати на практиці знання, які здобули на уроках. Ми не вперше проводимо такі розважальні навчання. У нас діє проект «Жива бібліотека», розмовні клуби, а сама школа спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови. Результатами такої особливої уваги є призові та перші місця на міських та обласних олімпіадах з іноземної. Крім того, у рамках програми майбутніх лідерів «ФЛЕКС», щороку двоє школярів їдуть на стажування до Америки.

Після трьох секцій навчання, учні змогли пограти в різні ігри та за бажанням поспілкуватись із американцями.
– Тепер мені захотілось перечитати тих авторів, про яких я сьогодні вперше дізналась, – говорить учениця 11-Ф класу Тетяна Кулаковська. – Я із захопленням вивчаю англійську мову й збираюсь далі використовувати її у житті. Можливість поговорити з носіями мови – дуже важлива річ для мене. Волонтери виявились дуже веселими і цікавими особистостями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x