Городищенські депутати внесли зміни до складу президії районної ради

Городищенські депутати внесли зміни до складу президії районної ради

6 жовтня 2016 року відбулася чергова 9 сесія Городищенської районної ради, яку провів заступник голови районної ради Микола Панчишин.

Першим питанням пленарного засідання стало внесення змін до складу президії районної ради сьомого скликання. Далі за поданням Городищенської районної державної адміністрації сесія прийняла рішення «Про районну Дошку Пошани». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Депутати затвердили «Програму підтримки книговидавничої справи в Городищенському районі на 2016-2018 роки», внесли зміни до районних програм: розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Городищенському районі на 2016-2017 роки; підтримки органів виконавчої влади Городищенського району на 2016 рік; підтримки діяльності Городищенського відділення Національної поліції України на 2016-2017 роки.

Також сесія внесла зміни до районного бюджету на поточний фінансовий рік та до рішення районної ради від 25.08.2016 року №8-12/7 «Про визнання Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Городищенської районної ради опорним навчальним закладом, затвердження статуту», визначивши філіями опорного навчального закладу Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Городищенської районної ради Черкаської області:
– Дирдинську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Городищенської районної ради Черкаської області;
– Петропавлівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Городищенської районної ради Черкаської області;
– Мліївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 ім. М.М. Артеменка Городищенської районної ради Черкаської області.

У ході пленарного засідання було прийнято рішення про передачу комп’ютерної техніки Городищенській дитячій школі мистецтв ім. С.С. Гулака – Артемовського Городищенської районної ради та погоджено клопотання Виробничого підрозділу «ХЛИСТУНІВСЬКИЙ КАР’ЄР» Філії «ЦЕНТР УПРАВЛІННЯ ПРОМИСЛОВІСТЮ» ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» щодо геологічного вивчення Південної ділянки Хлистунівського родовища магматичних порід.
На завершення роботи сесії районна рада заслухала повідомлення з розгляду звернення депутатів Городищенської районної ради до Одеської філії ПАТ «Укрзалізниця» та Шевченківської дирекції залізничних перевезень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x