Корсунь може втратити статус міста?

Корсунь може втратити статус міста?

Голова Корсунської районної ради Валерій Заболотній звернувся до депутатів обласної ради з проханням розібратися в ситуації, що склалася в місті Корсуні. За його словами, громада міста звернулася до нього з обуренням з приводу того, що протягом останнього часу в Корсуні закрили районні відділи багатьох структур. Жителі побоюються, що Корсунь позбавлять статусу міста. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Протягом останнього часу районний відділ прокуратури перевели Звенигородку, податкової – в Смілу, відділ пенсійного фонду – в Городище. Це при тому, що навіть за статистичними даними кількість жителів Корсунщини значно більша за райони, в які переводять ці управління.

Корсунчани попросили втрутитися в ситуацію голову Черкаської ОДА і голову обласної ради та провести спільну зустріч із начальником обласного управління пенсійного фонду. За словами голови обласної ради Олександра Вельбівця, найближчим часом керівництво області визначиться із датою та організує спільну нараду з цього приводу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x