«Черкаські Мавпи» здобули драматичну перемогу над «Будівельником»

«Черкаські Мавпи» здобули драматичну перемогу над «Будівельником»

Господарі матчу вже в дебюті поєдинку дали зрозуміти, що сценарій київського не повториться. Підопічні Міхельсона агресивніше працювали в захисті і в більшій частині першої половини зустрічі лідирували в рахунку діючи енергійніше за суперника. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Анкета матчу
Черкаси, ПС «Будівельник»
«Черкаські Мавпи» – «Будівельник» 69:68 (21:19, 22:17 9:14, 17:18)
«Черкаські Мавпи»: Девіс 19 + 8 підбирань + 4 передачі, Адедиран 13
«Будівельник»: Дугат 17 + 6 передас + 5 підбирань, Горбенко 16, Кодфрі 14 + 6 підбирань, Дроздов 10

До великої перерви «Мавпи» підійшли з максимальною в цьому матчі 7-очковою перевагою, яку господарям допоміг здобути кращий гравець першої половини Стейсі Девіс, який набрав 13 очок за стартові 20 хвилин матчу.

Після великої перерви «Будівельнику» вдалося переломити хід матчу. Дуже вчасно в атаці на допомогу Кодфрі і Горбенко прийшов Дугат, який часто брав ініціативу в свої руки. Важливий ривок, який вперше вивів киян вперед, гості зробили в середині четвертого періоду. Дроздов, який проводив свій перший матч в сезоні, реалізував надважливий дальній кидок відправивши «Мавпи» на тайм-аут при 5-очкової перевазі «Будівельника».

Розв\’язка відбулася на останніх секундах поєдинку: «Мавпи» спочатку нівелювали відставання, а вирішальними виявилися очки все того ж Девіса. Американець скористався помилкою Дугата при передачі і впевнено пройшов під кільце, набравши переможні два очки. «Мавпи» взяли ефектний домашній реванш за поразку в Києві.

Гравець матчу
Кращим гравцем матчу став Стейсі Девіс. Дебют американця перед черкаською публікою вийшов практично ідеальним. Форвард не тільки став найкращим гравцем матчу, набравши 19 очок і продемонструвавши свій універсалізм, а й автором переможного лей-апу, який приніс «Мавпам» другу перемогу в сезоні.

Найближчі матчі
«Мавпи» свій наступний матч проведуть вже 12 жовтня, коли на домашньому паркеті гратимуть проти одеської БІПи. «Будівельник» у той же день на майданчику столичного Палацу спорту у центральному матчі тижня гратиме проти діючего чемпіона южненьского «Хіміка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x