Підприємство Уманської колонії представило себе на виставці

Підприємство Уманської колонії представило себе на виставці

У рамках святкування Дня міста Умань та відзначення 400-річчя з дня першої писемної згадки про м. Умань підприємство Уманської виправної колонії №129 традиційно взяло участь у виставці продукції виробників міста та регіону. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС України у Черкаській області.

Підприємство установи представило доробки власного виробництва з метою популяризації продукції серед населення міста та району. Було отримано ряд індивідуальних замовлень на пошиття швейних виробів, а також розповсюджено рекламну інформацію серед відвідувачів виставки.

В офіційній частини виставки начальником установи та директором підприємства установи було представлено продукцію майстерні та підприємства установи, основні напрямки їхньої роботи міському голові міста Умані, його заступникам, а також офіційним делегаціям з міст-побратимів різних країн Європи. У свою чергу, почесні відвідувачі відзначили високу якість продукції та висловили зацікавленість у співпраці міської адміністрації з підприємством та майстернею Уманської виправної колонії (№129).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x