Понад 10 тис. м. кв. доріг відремонтували в Умані

Понад 10 тис. м. кв. доріг відремонтували в Умані

В Умані продовжується капітальний та поточний ремонт доріг. Ремонт та утримання шляхової мережі міста відноситься до найважливіших завдань відділу житлово-комунального господарства. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

У 2016 році на поточний ремонт доріг виділено 3,1 млн. грн. Вже зроблено поточний ремонт на 35 вулицях міста загальною площею понад 10 тис. м.кв.

Зараз по вулицях Тімірязєва і Праці проводиться поточний ремонт асфальтного покриття. Нещодавно завершились ремонтні роботи по вул. Коломенській, Комарова, Герцена та пров. Тихому.

Наступними будуть ремонтуватись вулиці Радзієвського, Чкалова, Городецька, Енергетична та Залізнична.
На капітальний ремонт виділено 5,6 млн. грн.

Зроблено капітальний ремонт ділянки на вул. Незалежності, ведуться роботи на вул. Козацькій, Вишиваній (поставлено бордюри, укладено вирівнюючий шар асфальтобетону, укладається тротуарна плитка), Успенській (демонтовано бордюрний камінь, іде підготовка до ремонту дощоприймачів та облаштування тротуару).

В планах облаштування безпечного виїзду на перехресті вул. Ґонти та Богуна.

Як зазначив в.о. начальника відділу ЖКГ Віталій Харченко, капітальний і поточний ремонт доріг фінансується виключно з міського бюджету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x