У Черкаській музичній школі відбудеться концерт-презентація нотної збірки

У Черкаській музичній школі відбудеться концерт-презентація нотної збірки

Черкаська дитяча музична школа № 2 запрошує всіх поціновувачів музичного мистецтва на презентацію дитячої нотної збірки сучасного українського композитора Євгенії Марчук – „Хочу бути дорослим”. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Спільно з Департаментом освіти та гуманітарної політики ЧМР, Національною спілкою композиторів України, Черкаським музичним училищем імені С. С. Гулака-Артемовського та колективом ARTTERRA, 11 жовтня 2016 року о 18.00 у залі Черкаської дитячої музичної школи №2, за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 153, відбудеться \”Концерт-презентація\” дитячої нотної збірки \”Хочу бути дорослим\”, сучасного українського композитора Євгенії Марчук.

В презентації беруть участь: Олеся Рожкова (сопрано), Євгенія Марчук (фортепіано), викладачі Черкаського музичного училища імені С. С. Гулака-Артемовського, солісти колективу ARTTERRA – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів. В програмі прозвучать твори світової класики та нова сучасна музика.

Видання збірки Євгенія Марчук \”Хочу бути дорослим\”, здійснено в рамках міської програми «Виділення грантів в галузі культури м. Черкаси». На реалізацію проекту з міського бюджету було виділено 4 500 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x