Черкаська студентка здобула бронзу на чемпіонаті Європи з боксу

Черкаська студентка здобула бронзу на чемпіонаті Європи з боксу

Студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького виборола бронзу на чемпіонаті Європи з боксу.
Нещодавно першокурсниця навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров\’я, майстер спорту та член збірної команди України з боксу Анастасія Шпанюк повернулася з Туреччини. 19-27 вересня 2016 року в м. Орду відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед жінок у вікових групах молодь та юніорки. Загалом участь у цьогорічних змаганнях взяли 150 учасниць з 21 країни Європи. За результатами змагань збірна команда України, під керівництвом головного тренера Сергія Даниліва, здобула 13 нагород. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

Анастасія виборола бронзу у групі «молодь», вагова категорія — 75 кілограмів. Це вже не перша перемога дівчини. Своїми успіхами вона завдячує батькам. Мама Олена — тренер з гімнастики, батько Віталій — тренер із фізичної підготовки. Батьки дівчини здобули освіту в Черкаському національному, тому саме вони порадили їй вступити на навчання в цей виш. Боксом Анастасія зацікавилася завдяки брату, займатися цим видом спорту почала з 6 класу. Постійним тренером спортсменки є Олег Кравець.

На думку дівчини, бокс, та і спорт загалом, загартовує не лише фізично, а й духовно. Під час боротьби на ринзі Анастасія, за її словами, не прагне здолати суперницю, а кожного разу перемагає себе та стає сильнішою. Участь у міжнародних змаганнях — це цікаві подорожі та можливість вивчати мови, культури та традиції інших країн. Вона добре знає, що перемоги не даються легко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x