На Уманщині відкрили новий пункт дільничних офіцерів поліції

На Уманщині відкрили новий пункт дільничних офіцерів поліції

Днями в селі Берестівець Уманського району відбулося відкриття нового пункту дільничних офіцерів поліції. Тепер правоохоронці матимуть змогу більш оперативно реагувати на повідомлення від жителів навколишніх сіл. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманського Віділення ГУ НП у Черкаській області.

На урочистостях були присутні заступник начальника ГУНП в Черкаській області полковник поліції Віктор Іванько, виконуючий обов’язки начальника Уманського районного відділення поліції капітан поліції Андрій Якимчук, директор ТОВ «Берестівець» Василь Чекаленко, селищний голова Сергій Яременко, депутатський корпус та дільничні офіцери, що обслуговують дану територію.

На початку заходу Віктор Михайлович зазначив, що сильна держава – це сильне село та подякував селищній громаді за підтримку і співпрацю, яку вони надають органам поліції. За його словами захист та безпека звичайних людей – це основне завдання кожного правоохоронця.

Зі словом виступив директор ТОВ «Берестівець» Чекаленко Василь, за сприяння якого відбулося відкриття вказаного опорного пункту. У своїй промові він відзначив, що завдяки злагодженим діям правоохоронців під керівництвом начальника місцевої поліції Андрія Якимчука, в районі є позитивні результати у боротьбі зі злочинністю.

Виконуючий обов’язки начальника районного відділення поліції Андрій Юрійович запевнив жителів району, що співробітники поліції на належному рівні виконуватимуть свої обов’язки щодо попередження та розкриття злочинів. Оскільки довіра населення до поліції – це основний критерій роботи правоохоронця.

По завершенню заходу усі присутні мали змогу оглянути приміщення опорного пункту, в якому Василь Іванович передав ключі від оновленого автомобіля, на якому правоохоронці матимуть змогу виконувати покладенні на них функції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x