Уманчанин вкрав акумулятор і попався

Уманчанин вкрав акумулятор і попався

43-річний уманчанин украв мультигелевий акумулятор в одному із магазинів міста. В подальшому, викрадену річ він намагався збути випадковим перехожим. Проте втілити у реальність задумане завадили правоохоронці, які прибули за викликом. Про це „Нова Доба” дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло звернення власника одного із будівельних магазинів міста, в якому він просить прийняти міри до невідомої особи, що вчинила крадіжку акумулятора з його магазину.

Для з’ясування обставин вчиненого на місце події виїхав черговий наряд поліції. Переглядаючи записи з камер відеоспостереження, на одному із відео оперативники помітили, постать зловмисника, який вчиняє крадіжку у вказаному приміщені. В особі чоловіка, правоохоронці впізнали 43-річного раніше судимого жителя міста. Його було затримано під час збуту викраденого товару. Своєї вини чоловік не заперечує. З його слів, на крадіжку він пішов через брак коштів.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Викрадений акумулятор вилучено та буде повернуто власникові. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x