«Вар’яти-шоу» жартували у Черкасах

«Вар’яти-шоу» жартували у Черкасах

Вже втретє Черкаси сміялися над жартами Сергія Притули та його команди «Вар’яти-шоу». Так в місті відгримів 93-ій із початку року зі 120-ти запланованих концерт відомого в Україні гумор-шоу, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Замальовки, мініатюри й монологи – усе, аби черкасцям не довелося сумувати недільного вечора. Фронтмен команди гумористів Сергій Притула розповів і про досягнення шоу, які вдалося їм здобути із часу останнього візиту до нашого міста. Зокрема, повихвалявся записом циклу телепередач від «Вар’ятів», показ яких стартує у листопаді, а також про перший концерт у Лондоні.

– Концерт був настільки крутий, що просто штукатурка сипалася зі стелі, – ділився враженнями про виступ у Лондоні Сергій Притула. – Хоча в залі ми побачили нашу закономірність: той же Львів, Житомир, Черкаси… ті ж міста, де ми звикли виступати в Україні.

Радували гумористи містян новими жартами, піснями, мініатюрами про сімейне життя та монологом про коханок та їх роль у житті чоловіка. Вдячна публіка частувала артистів гучними оплесками та сміхом. Своєю чергою Сергій Притула подякував публіці за довіру, адже частину із виручених коштів за цей концерт він спрямує на волонтерську допомогу.

Нові жарти артисти від «Вар’яти-шоу» пообіцяли привести вже навесні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x