Графік роботи Черкаського ЦОП 20 жовтня подовжено

Графік роботи Черкаського ЦОП 20 жовтня подовжено

Державна податкова інспекція у м. Черкасах звертає увагу платників, що 20 жовтня 2016 року Центр обслуговування платників працюватиме з 9.00 до 20.00 (обідня перерва – з 13.00 до 13.45). Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Графік роботи подовжено виключно для зручності платників, оскільки 20 жовтня (четвер) є останнім днем подання наступної звітності:
– податкової декларації з ПДВ за вересень п.р. платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю;
– декларації акцизного податку за вересень п.р.;
– податкової декларації рентної плати за вересень п.р.;
– податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за вересень п.р. платниками, які обрали місячний період для звітування, та за нововідведені земельні ділянки або за новоукладеними договорами оренди землі у вересні п.р.;
– звіту про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів (форма № Д4 (місячна)) за вересень п.р.

В інші дні ЦОП ДПІ у м. Черкасах працює за таким графіком:
– понеділок – четвер – з 9.00 до 18.00;
– п’ятниця – з 9.00 до 16.45;
– обідня перерва – з 13.00 до 13.45;
– субота – з 9.00 до 13.00;
– неділя – вихідний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x