Попри городи й чимале господарство, Тетяна Дібрівська завжди знаходить час на творчість

Попри городи й чимале господарство, Тетяна Дібрівська завжди знаходить час на творчість

Живе у Нечаєвому Тетяна Дібрівська, яка славиться на все село своїми вишитими картинами. Вишиває жінка стрічками, тому її роботи об’ємні і неначе, як живі. Зізнається, що вперше картину, виконану в такій техніці, побачила чотири роки тому на одному з сайтів в Інтернеті, тож загорілася бажанням і собі спробувати зробити щось подібне.
– Звісно, одразу нічого не вийшло. Але я пробувала знову й знову, наполегливо вчилася і таки опанувала непросте мистецтво, – розповідає пані Тетяна.

Для своїх робіт матеріал майстриня використовує досить дорогий – стрічки з шовку. Тож собівартість картини – близько 300-400 гривень.
– Щоб виготовити одну картину, треба наполегливо трудитися зо три дні. Якщо настрою або часу немає, то робота може затягнутися й на тиждень, – відзначає пані Тетяна.
Перші картини майстрині знаходяться у місцевому ФАПі – жінка зізнається, що часто дарує свої твори.

Тетяна Дібрівська має чималеньке господарство – разом із чоловіком тримають корову, 90 індиків, обробляють великий город. До всього виховують двох діточок. Та попри неймовірну зайнятість, жінка завжди знаходить час на творчість.
– Телевізор не дивлюся, тільки слухаю і займаюся рукоділлям, – усміхається майстриня. – Своїй майстерності навчаю дітей у гуртку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x