«Світ чудес» представили в Каневі

«Світ чудес» представили в Каневі

Впродовж жовтня місяця у науково-дослідному відділі «Літературна Канівщина» буде діяти персональна виставка робіт Світлани Йови – «Світ чудес» в м. Каневі. Урочисте відкриття виставки пройшло минулої суботи. Про це «Нова Доба» дізналася в Управлінні культури та взаємозв’язків з громадськістю ЧОДА.

Талановиту художницю вітала член Спілки художників України та член Спілки театральних діячів України, лауреат премії В. Стуса – Любов Міненко, поетеса, лауреат Канівської літературної премії ім. О. Кобця, лауреат поетичного конкурсу ім. Максима Рильського – Віра Носенко, самобутні канівські художники – Ольга Плетінь та Володимир Колот, науковець – Віра Гнуча, поетеса – Ніна Пилипенко.

Музичне вітання учасникам заходу прозвучало у виконанні молодої гітаристки Оксани Крижанівської. Зауважимо, що це уже друга персональна виставка молодої художниці. Перша – експонувалася 2013 року у Києво-Печерському заповіднику. На виставці ж у Каневі представлені графічні малюнки та художні твори написані акрилом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x