Роботи вихованців відділу декоративно-прикладної творчості серед кращих на обласному конкурсі дитячої творчості

Роботи вихованців відділу декоративно-прикладної творчості серед кращих на обласному конкурсі дитячої творчості

Вихованці відділу декоративно-прикладної творчості ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР достойно представили місто Черкаси на обласному конкурсі дитячої творчості «Захисник Вітчизни – гордість України». «Нова Доба» про це дізналася в ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради.

Організували тематичний захід Черкаський обласний центр допомоги учасникам АТО та Черкаський обласний осередок національної спілки майстрів народного мистецтва України. Нагородження переможців конкурсу відбулося 13 жовтня у Галереї народного мистецтва, на якому були присутні волонтери, педагоги та діти із позашкільних навчальних закладів Черкас, Драбова, Золотоноші тощо.
Мета творчого заходу – стимулювати молодих художників висловити свою громадянську позицію та створити мирний образ України, формування національної свідомості і патріотичного виховання у дітей та молоді, залучення до участі у Конкурсі більшої кількості дітей з різних регіонів Черкащини, підтримки і виявлення юних обдарувань.

Абрамчук Олександра, Олійник Ольга, Коробко-Коротка Ольга, Сліпко Олександра, Решанік Марія зайняли призові місця, а в номінації «Приз глядацьких симпатій» перемогла творча робота Гедза Романа – «Козак Мамай».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x