Юрій Ткаченко: «Дамба після реконструкції має бути максимально комфортною для водіїв»

Юрій Ткаченко: «Дамба після реконструкції має бути максимально комфортною для водіїв»

На Черкащині уже розпочалися проектні роботи з реконструкції низки дорожніх об’єктів. Саме про це говорив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час виїзної наради із представниками Служби автомобільних доріг області й інституту «Укрдіпродор», повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Серед таких об’єктів – черкаська дамба. Проектанти розроблять кілька варіантів її реконструкції. Представити їх обіцяють за кілька місяців. Як наголосив очільник області, дамба після реконструкції має бути максимально комфортною для водіїв. А тому тут планують облаштувати додаткове освітлення, паркувальні кишені та решту зручностей.

– Ми вже готуємося до ремонтної кампанії наших автошляхів-2017, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Визначили найпріорітетніші об’єкти й розпочали проектні роботи. Це все, аби максимально раніше мати на руках готові проекти їхньої реконструкції і звертатися по фінансування до «Укравтодору».

Раніше керманич області заручився підтримкою Прем’єр-міністра України в питанні ремонту мосту через Дніпро. Володимир Гройсман, перебуваючи з робочим візитом на Черкащині, пообіцяв посприяти зі спрямуванням 1,5 млн грн на розроблення проектної документації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x