До Черкас привезуть книжку, нагороджену Золотим гербом міста Львова

До Черкас привезуть книжку, нагороджену Золотим гербом міста Львова

«Книжковий маестро» запрошує усіх черкасців на чергову культурну подію. Так у вівторок, 25 жовтня, в місті відбудеться презентація книги «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» о. Андрія Зелінського.

Це – книга про зцілення від самотності зраненого війною суспільства, роздуми про самотність і про любов, про війну та справжню перемогу, про вигнання та про шлях повернення. цей твір характеризують, як спробу духовної рефлексії не лише над нашим сьогоденням, але й над тим, що лежить в його основі.

Голова ГО «Книжковий маестро» Людмила Фіть зазначає, що автор вперше є гостем «маестрівців». До всього, це перший досвід «Книжкового маестро» організації події з людьми, які мають релігійний сан.

– Гадаю, зараз такий час, коли з одного боку ми шукаємо спокою, а з іншого потрібно активно діяти. Наш гість якнайкраще втілює ці, на перший погляд, непоєднувані речі, – розповідає Людмила Фіть. – Сподіваюсь, що спілкування з отцем Андрієм і дасть нам відповіді на важливі питання і спонукатиме актиніше розвиватись і працювати на благо міста і України в цілому.

Довідка про автора:
Андрій Зелінський – священик Української Греко-Католицької Церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», відомий військовий капелан, член Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії Лідерства (УАЛ), викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ.

Основні сфери наукових інтересів та напрямки пасторальної діяльності: християнська духовність у контексті сучасної культури, ідеологія національної безпеки та забезпечення духовних потреб військовослужбовців.

У військовому капеланстві понад 10 років, з червня 2014 року одним з перших капеланів бере активну участь у наданні духовної підтримки українським військовим у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, Старогнатівкою та у Пісках, Дебальцевому, Широкіному, промзоні Авдіївки Донецької області.

Нагороджений Орденом «Народний Герой України».

Автор книг «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» та «Соняхи».

У межах 23-го Форуму видавців у Львові за книжку «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» був нагороджений Золотим гербом міста Львова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x