Шполянські депутати не підтримали рішення про реорганізацію навчальних закладів

21 жовтня 2016 року відбулося пленарне засідання позачергової сесії Шполянської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Олександр Кузуб. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській облраді.

До порядку денного засідання було включено 8 питань, що відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджені президією районної ради.

Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань. Зокрема, схвалили Програму підтримки органів виконавчої влади Шполянського району на 2016-2018 роки; зміни до районного бюджету на 2016 рік; сітку загальноосвітніх шкіл, мережу класів-комплектів, учнів та штати шкіл району на 2016-2017 навчальний рік; Статути загальноосвітніх навчальних закладів в новій редакції; кандидатуру Людмили Бондаренко на посаду директора Шполянського Будинку школярів; зміни до районної премії ім. Олекси Влизька в галузі літератури.

Крім того, депутати затвердили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с. Матусів.

У ході розгляду депутати не підтримали проект рішення про внесення змін до рішення районної ради \”Про реорганізацію загальноосвітніх навчальних закладів району\”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x