Черкаські бандуристки взяли участь у Всеукраїнському фестивалі

Черкаські бандуристки взяли участь у Всеукраїнському фестивалі

Дует бандуристів «Живоцвіт» Мошнівської дитячої музичної школи (керівник Любов Шелест) у складі Шелест Ірини та Купець Ірини взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Козацький шлях. UA».
Дівчата співають разом уже півтора року й неодноразово виступали на сцені Будинків культури сіл Яснозір’я та Мошни, активно популяризують українську народну пісню. У конкурсі такого рівня дует узяв участь вперше й був нагороджений дипломом за ІІІ місце в номінації музичне мистецтво. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

У репертуарі дуету українські народні пісні та твори українських композиторів. На конкурсі дівчата виконали пісню на слова Т.Г.Шевченка, музика народна «По діброві вітер виє», та пісню на слова та музику Н.Багмут «Молитва за Україну». Юні бандуристки володіють ансамблевістю, інтонаційністю, виразністю, вміють розкрити тему, виступають артистично та емоційно.
Дві Іринки щиро люблять українську пісню, а понад усе – бандуру. Вони з радістю доносять глядачеві частинку нашої української культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x