Черкаські мами з немовлятами обіцяють вийти під міськраду

Черкаські мами з немовлятами обіцяють вийти під міськраду

Перша міська дитяча поліклініка у Черкасах практично не справляється з навантаженням. Мами з немовлятами змушені простоювати по кілька годин, аби дочекатися своєї черги. Причина не лише в тому, що нині відбувається сезонне підвищення кількості хворих на ГРЗ. Вже більше двох місяців триває ремонт другої дитячої поліклініки. В результаті Перша поліклініка, розрахована на 16 тисяч пацієнтів, змушена обслуговувати вдвічі більшу кількість. Обурені батьки обіцяють вийти під міськраду. Про це «Нова Доба» дізналася з програми «События» на телеканалі «Україна».

– Черги виникають у з’язку з підвищеною епідситауацією на гострі респіраторні вірусні інфекції, – пояснює завідувач Першої міської дитячої поліклініки м. Черкас Олена Білецька. – Це завжди в такий період року.

У міськвиконкомі кажуть, що про проблеми батьків знають і активно намагаються їх розв’язати. Ремонт у Другій поліклініці мав бути завершеним вже давно, але з певних причин цього не відбулося.

– Пройшло затікання покрівлі, коли була відкрита і тепер ті працівники що працювали, перероблюють покрівлю за свій рахунок, – говорить заступник черкаського міського голови Ігор Коломієць. – Підрядник мені пообіцяв що до 20 листопада наші діти заїдуть з батьками в це приміщення.

Батьки кажуть, що до 20 листопада згідні почекати, але якщо до цього часу не буде ремонт завершено, вийдуть на акцію протесту під міськраду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x