Тесть побив та пограбував зятя у Ватутіному

Тесть побив та пограбував зятя у Ватутіному

Так під час словесної перепалки чоловік побив свого зятя, зірвавши з нього золотий ланцюжок та дві каблучки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це інформує сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції зателефонував 35-річний житель міста Ватутіно. Чоловік розповів, що його пограбував колишній тесть. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, до заявника на роботу приїхав колишній тесть, з яким у потерпілого виникла словесна перепалка та бійка. Під час бійки чоловік зірвав з потерпілого золотий ланцюжок та відібрав дві каблучки. Правоохоронці встановили місцезнаходження 55-річного підозрюваного та запросили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Чоловік не став заперечувати своєї провини та зізнався у вчиненому. Свої дії пояснив помстою колишньому зятю за образи його дочці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x