У привласненні понад 600 тисяч гривень держкоштів підозрюють підприємця

У привласненні понад 600 тисяч гривень держкоштів підозрюють підприємця

Одному із фізичних осіб – підприємців, зареєстрованих у Черкаській області, прокуратура Черкаської області повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба установи.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказана особа, уклавши з департаментом ЖКК Черкаської міської ради договір щодо проведення робіт капітального ремонту мереж зливної каналізації у м. Черкаси, привласнила бюджетні кошти в сумі 619 тис. грн., чим завдала державі відповідних збитків.

Так на рахунки підприємця на підставі актів виконаних робіт, які вона особисто підписала та затвердила печаткою, за фінансовими платежами перераховано бюджетні кошти на загальну суму 619 тис. грн. Однак ремонтні роботи, які підприємець зобов’язалась виконати за укладеним договором, не виконано.

Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваній особі запобіжного заходу, проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження всіх обставин кримінального провадження та вживаються заходи щодо скерування справи до суду в розумні строки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x