В уманських школярів – повноцінне харчування

В уманських школярів – повноцінне харчування

Станом на жовтень 2016 року безкоштовним гарячим харчуванням в Умані охоплено 3544 (100%) учнів 1-4 класів, 397 (100%) дітей з малозабезпечених сімей, 64 (100%) дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 46 (100%) дітей, які тимчасово переселені із зони АТО, 218 (100%) дітей, батьки яких є учасниками або загинули в АТО. Про це повідомляє прес-служба Уманської міської ради

На організацію повноцінного харчування у 2016 році з міського бюджету спрямували для вихованців дошкільних закладів 3,5 млн. грн., учнів шкіл – 4,2 млн. грн.

Ціни на продукти харчування стрімко підвищуються, проте це не впливає на якість забезпечення повноцінним харчуванням вихованців дошкільних закладів й учнів загальноосвітніх шкіл. Із міського бюджету додатково виділено 398 тис. грн. для придбання таких продуктів як масло вершкове, м’ясо свинини, курятини, молоко, цукор.

З метою роз’яснення і надання рекомендацій щодо дотримання перспективного меню, норм санітарії та гігієни, термінів зберігання харчових продуктів, що швидко псуються, систематично проводяться наради з працівниками їдалень. У закладах створено постійно діючі комісії по контролю за станом організації харчування, які проводять періодичні перевірки роботи харчоблоку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x