Школярам на Уманщині розповіли про пияцтво та правопорушення

Школярам на Уманщині розповіли про пияцтво та правопорушення

Напередодні осінніх канікул співробітники ювенальної превенції Уманського районного відділення поліції проводять організаційні та практичні заходи, спрямовані на попередження правопорушень вчинених неповнолітніми. З цією метою правоохоронці здійснюють ознайомчі бесіди серед школярів. Про це повідомляють у секторі комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

Так в одному із сіл Уманського району напередодні осінніх канікул відбулася зустріч працівників поліції з вихованцями місцевої школи. На зустрічі правоохоронці провели бесіду на тему «Попередження пияцтва серед неповнолітніх, профілактика адміністративних та кримінальних правопорушень».

Так як одним із негативних факторів, що впливає на поведінку молоді є недостатній рівень правосвідомості, відсутність правових знань та недостатня увага з боку дорослих. Тому, з окремими батьками, діти яких потрапили в зону ризику, правоохоронці провели додаткову роз’яснювальну роботу.

Наприкінці зустрічі школярі задавали питання, які цікавлять їх у повсякденному житті. Виходячи із заданих питань, працівники поліції визначилися із темою наступної зустрічі, яку традиційно запланували провести після осінніх канікул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x