Черкащанин відібрав машину, погрожуючи ножем

Черкащанин відібрав машину, погрожуючи ножем

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Черкасцю, який із погрозою застосувати ножа заволодів у Золотоніському районі автомобілем, повідомлено про підозру. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років. Про це «Нова Доба» дізналася в Прокуратурі Черкаської області.

Слідством встановлено, що в липні 2016 року житель м. Черкаси, перебуваючи в лісовому масиві, поблизу одного з сіл Золотоніського району, погрожуючи ножем, заволодів автомобілем марки HYUNDAI ACCENT, що належав місцевому жителю. У подальшому, зловмисник не впорався з керуванням та врізався в дерево в Чорнобаївському районі, пошкодивши автомобіль.

Встановлено, що останній раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності, однак на шлях виправлення не став та продовжив свою злочинну діяльність.

Наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x