Бюджет Черкас поповнився на 112 мільйонів

Бюджет Черкас поповнився на 112 мільйонів

За підсумками 9 місяців цього року черкаський місцевий бюджет отримав понад 112,1 млн грн єдиного податку. Загальна сума єдиного податку, сплаченого малим та середнім бізнесом міста Черкаси, перевищує минулорічні показники на 56 % або на 40,3 млн грн. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

– Тенденція до збільшення надходжень єдиного податку є визначальною з початку року. Якщо фізичні особи – «спрощенці» збільшили сплату податку більш як в півтора рази – на 55,1 відсотка, то серед «спрощенців» – юридичних осіб за підсумками дев’яти місяців маємо ріст до показників минулого року на 60 %, – зазначає начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

У розрізі структури надходжень з єдиного податку за січень – вересень 2016 року внесок підприємців – фізичних осіб до бюджету м. Черкаси склав майже 83,8 млн грн. Юридичні особи, які використовують спрощену систему, перерахували до міської скарбниці понад 28,3 млн грн податку.

– Окрім цього, у жовтні малим та середнім бізнесом Черкас сплачено майже 12,6 млн грн єдиного податку, – повідомив Антон Царюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x