Відкритий Кубок області з футзалу серед інваспортсменів відбувся у Черкасах

Відкритий Кубок області з футзалу серед інваспортсменів відбувся у Черкасах

Команда з Богданом Кулиничем у складі, під одноіменною назвою міста, виграла трофей і залишила його в Черкасах.

Кубок залишився на Черкащині 22-23 жовтня, в м.Черкасах, відбувся Відкритий кубок Черкаської області з футзалу, пам’яті тренера К.Д.Пасічника, який пішов з життя рік тому. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Усі учасники вшанували пам’ять тренера, завдяки якому з’явилися у Черкасах перші футбольні команди серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату. Саме він знаходив і долучав до занять спортом юнаків з особливими потребами, які зараз не тільки представляють Черкащину на національних змаганнях, а й посідають призові місця на міжнародних змаганнях.

У цьому році став паралімпійським чемпіоном вихованець тренера Богдан Кулинич. З футболу починали свою спортивну кар’єру відомі спортсмени-паралімпійці Григорій Вовчинський (зимові види спорту), Олександр Білоножко та Максим Жук (академічне веслування).

Загалом у кубку прийняли участь 6 команд – команди Сумської, Чернігівської, Хмельницької областей, 2 команди з м.Черкас («Черкаси» і «Черкаси-2») та команда м.Сміли.

Змагання проводилися за круговою системою, всього відбулося 15 ігор. Вирішальним та напруженим був матч між командами «Черкаси» та Хмельницького, якій закінчився у нічию. Але за різницею забитих та пропущених м’ячів, перемогу виборола команда «Черкаси». Тож кубок залишився на Черкащині!

Кращим бомбардиром нашої команди став Іван Доненко, який забив у ворота Чернігівської області 6 м\’ячів, Сумської області − 3 м\’яча.

ІІІ місце посіла команда Сумської обл,
IV місце − «Черкаси-2», V − команда Чернігівської обл,
VI місце − команда м.Сміли.

Також були визначені кращий бомбардир та кращий воротар. Кращим воротарем став Богдан Кулинич (Черкаси), а кращим бомбардиром – Антон Балакай (Хмельницький).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x