Чоловіка, на рахунку якого 12 крадіжок, затримали в Черкасах

Чоловіка, на рахунку якого 12 крадіжок, затримали в Черкасах

Чоловіку, який за одну ніч обікрав п’ять машин та причетний ще до 7 крадіжок, оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Як раніше повідомлялось, уночі 23 жовтня патрульні затримали 34-річного черкащанина, який котив пластмасовий контейнер для сміття на одній із вулиць міста. Всередині контейнеру вони виявили речі, походження яких він не пояснив. Підозрюваного було доставлено до Черкаського відділу поліції для з’ясування всіх обставин.

В ході слідства було встановлено, що затриманий наркозалежний і не має постійного місця проживання. Тієї ночі чоловік протягом 3 годин викруткою зумів відчинити 5 автівок містян. Він крав усе, що було цінним та ховав у кущах неподалік місць крадіжок. Потім складав у сміттєвий бак і віз на ринок для збуту, але досягнути бажаного не встиг, бо був затриманий поліцейськими. Кошти планував витратити на наркотики. Правоохоронці довели, що він причетний ще до 7 крадіжок.

Підозрюваному оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даними фактами Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x