Повноцінний сніданок збереже чоловіче здоров’я

Повноцінний сніданок збереже чоловіче здоров’я

Сніданок – це найважливіший прийом їжі, який допомагає підтримувати енергетичний запас організму впродовж дня, а також відповідає за загальне самопочуття. Для чоловіків сніданок особливо важливий.

Американські вчені з’ясували, що чоловіки, які ігнорують повноцінний сніданок, а обходяться тільки чашкою кави або взагалі без їжі, більше ніж на 30% схильні до захворювань серця, ніж ті, які регулярно їдять уранці. Інфаркт міокарда, розвиток ішемічної хвороби серця, високий рівень холестерину в крові, серцеві напади – це лише неповний перелік патологій, до яких схильні чоловіки, які відмовляються снідати.
Учені помітили: найчастіше ігнорують сніданок молоді та самотні чоловіки, які багато працюють, ведуть малорухливий спосіб життя, вживають спиртні напої та палять. Отже, ці негативні фактори ще більше погіршують ситуацію.

Рекомендації лікарів
• Перш за все, в результаті відмови від сніданків підвищується артеріальний тиск, зростає рівень холестерину, може розвинутися цукровий діабет, а також у рази зростає ризик серцевого нападу.
• Навіть якщо ви не звикли їсти вранці багато, можна почати з легких сніданків, які складаються з фруктів, горіхів і злаків.
• Не бажано пити вранці каву натщесерце, адже цей напій подразнює слизову шлунка і може провокувати гастрит.
• Непогане рішення – за сніданком з’їдати 25–30 г якісного чорного шоколаду. По-перше, він піднімає настрій, наповнює енергією, по-друге, сприяє бадьорості на кілька годин. Справа в тому, що гіркий шоколад містить тонізуючу речовину під назвою теобромін. До речі, в білому шоколаді теоброміну немає взагалі, а в молочному його кількість незначна.
• Таким чином, тарілка каші, чашка чаю і шматочок шоколаду – ідеальний чоловічий сніданок, який допоможе зберегти здоров’я і фігуру, а також наповнить енергією і бадьорістю до самого обіду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x