Молодіжка «Черкаського Дніпра» одержала перемогу над вишгородцями

Молодіжка «Черкаського Дніпра» одержала перемогу над вишгородцями

Молодіжка «Черкаського Дніпра» продовжує нарощувати потужність. Збираючи щоматчу все більше уболівальників, підіймає свій рейтинг і набирає максимум очок. За дві останні гри дніпряни відгрузили у ворота своїх опонентів 15 голів! Черговий погром суперника став своєрідним подарунком до 55-ти річчя головного наставника команди Анатолія Дейнеки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

«Черкаський Дніпро» (U-19) – «Діназ» Вишгород (U-19) 8:0

26 жовтня. 6 тур. Чемпіонат України. Перша ліга. U-19. с.Білозір’я. Стадіон «Зоря».

«Черкаський Дніпро» U-19: Марченко (Удод, 69), Шведенко, Нікітенко, Стрикаль (Маслов, 84), Орел, Авер\’янов, Бойко (Балозян, 78), Чорний (Шиман, 81), Передерій (Дзюба, 61), Давиденко (Нікішов 64), Тенжицький (Коломоєць 72). Тренер: Анатолій Дейнеко
Голи: Лущан (3, автогол), Давиденко (34), Авер\’янов (44, 55, 79), Орел (62), Бойко (66, 77).

На полі гольовий вітер дув лише в один бік. За 90 хвилин голкіпер дніпрян всього один раз розправився у польоті за м\’ячем. Все інше дісталося Сирику. Вже на третій хвилині його засмутив його ж захисник, який зрізав простріл Бойка у свої ворота – 1:0. Далі був момент Давиденка і перманентний тиск на ворота гостей. «Діназ» не зміг жодного разу вийти з оборони в атаку. Єдиним виходом стали передачи Сирику, який щохвилини виносив кулю від воріт під пресингом Тенжицького, Давиденка і всієї атакувальної лінії.

Саме Давиденко став автором другого голу, замкнувши головою подачу з лівого флангу. До перерви встиг забити і Авер\’янов, який другим темпом набіг на пас Тенжицького – 3:0.

У другому таймі господарі ще більше побігли вперед, а «Діназ» ще більше відчув свою безпорадність. У двадцяти п\’яти хвилинному проміжку черкасці забили ще п\’ять голів. Ось як це було: 4:0 – Орел непередбачуваним рухом відрізає трьох захисників і віддає на порожні ворота Авер\’янову; 5:0 – Орел забиває сам із тої ж зони; 6:0 – Бойко на лінії штрафного майданчика розбирається з оборонцем і б\’є в кут; 7:0 – Бойко робить дубль; 8:0 – Авер\’янов оформлює хет-трик і засмучує Бойка.

«Черкаський Дніпро» без проблем долає «Діназ», закріплюється на вершині таблиці після шести турів і готується до виїзду в Білу Церкву, де на них за тиждень чекатиме «Арсенал».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x