Найкращі продукти, щоб перекусити

Найкращі продукти, щоб перекусити

Якщо ви мрієте про струнку фігуру та міцне здоров’я, відмовтеся від солодкого і булочок під час перекусу! Їх краще замінити на такі ж поживні продукти, які містять багато білка.

Горіхи – це не тільки джерело вітамінів і мікроелементів, це ще й натуральне джерело рослинного білка, який необхідний для формування клітин м’язів і тканин. Щоб забезпечити організм необхідною енергією, досить з’їсти невелику жменю горіхів. Тільки дуже не наїдайтеся, оскільки це доволі висококалорійний продукт.
Сир – це, мабуть, найпростіший, смачний та ще й доступний продукт, багатий на білок. Він також містить багато кальцію, допомагає уникнути алергічних реакцій і сприяє підвищенню імунітету. Головна його перевага полягає в тому, що цей продукт можна вживати без будь-яких додаткових інгредієнтів.
Варені яйця. Такий варіант перекусу особливо припаде до смаку тим, хто активно займається в спортивному залі і хоче наростити м’язи. Для перекусу на роботі зваріть два яйця, очистіть їх від шкаралупи і покладіть у пластиковий контейнер. Вживати яйця найкраще з листям салату або помідорами.
Вівсянка – відмінне джерело розчинної клітковини, що дозволяє тривалий час відчувати ситість. Пластівці можна хвилинку поварити або залити йогуртом чи соком.
Ряжанка або кефір. До них можна купити ще й банан. Буде смачно, сито і корисно для фігури. Ряжанка і кефір багаті вітамінами і мікроелементами, сприяють стимуляції обміну речовин, виведенню токсинів з організму. А ще молочні продукти допомагають долати стрес.
Курячі котлети і варене філе. Курячі котлети або просто відварна куряча грудка – це чудове доповнення до каші. Тим більше, куряче м’ясо – це дієтичний продукт, не жирний, багатий білками.
А ще курятина містить в глютамін, який стимулює роботу нервової системи, а це на роботі дуже важливо. Куряче м’ясо може зберігатися без холодильника близько 5-ти годин це дуже зручно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x