Рятувальники з усієї України змагаються у Черкасах у грі в волейбол

Рятувальники з усієї України змагаються у Черкасах у грі в волейбол

27 жовтня на базі спортивного комплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття фінальної частини Чемпіонату ДСНС України з волейболу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

На заході були присутні почесні гості: головний суддя змагань – головний фахівець відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України – Олег Борозенець, головний фахівець цього ж відділу Юрій Авраменко, начальник центру забезпечення діяльності У ДСНС України в Черкаській області Назар Петрусенко, заступник начальника Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин та заступник голови ФСТ «Динамо» в Черкаській області Сергій Кривопишин.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника інституту полковник с. ц. з. Станіслав Басараб привітав спортсменів та зазначив: «Заняття спортом – це спосіб життя наших вихованців, тому що виховує характер та силу волі. Сьогодні в інституті культивується більше ніж 20 видів спорту, серед яких одне із почесних місць займає волейбол. Цього року нам випала честь бути співорганізаторами Чемпіонату ДСНС України з волейболу. Бажаю учасникам сили волі та стійкості, а глядачам незабутніх вражень від спортивної боротьби за звання переможця».

Турнір з волейболу буде відбувається 27 та 28 жовтня на базі ЧІПБ та ПАТ «Азот». У Чемпіонаті беруть участь 10 команд, які представляють рятувальні підрозділи різних куточків України: Черкаської, Одеської, Кіровоградської, Сумської, Хмельницької, Волинської областей, Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м. Вінниця).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x