У Корсунь-Шевченківському викрили вбивцю

У Корсунь-Шевченківському викрили вбивцю

Під час спільного розпиття горілки, зловмисник завдав своєму товаришу смертельний удар в шию металевим прутом. Від отриманих травм чоловік помер. Підозрюваного затримано, йому обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонував 54-річний місцевий житель та повідомив, що прийшовши до свого сусіда, виявив його на ліжку з поранення на шиї. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Встановлено, що 54-річний чоловік від отриманих травм помер на місці. У будинку поліцейські побачили, що до господаря хтось приходив, а на кухні він розпивав з кимось алкоголь. Зібравши всі необхідні речові докази, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Під час відпрацювання території міста Корсунь-Шевченківський до правоохоронців надійшла оперативна інформація, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 28-річний житель одного із сіл району, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Оперативники відшукали підозрюваного на одній із вулиць міста та доставили його до відділення поліції. Під час особистого огляду чоловіка на його футболці поліцейські виявили сліди темно-червоного кольору, які візуально були схожі на кров. Затриманий зрозумів, що його викрито і зізнався у вбивстві. Розповів, що того вечора завітав до знайомого, де за чаркою між ними виник конфлікт, нападник схопив металевого прута та завдав удар в область шиї господарю, після чого втік з місця пригоди.

На даний час слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x