Черкаський майдан розділився на радикалів і поміркованих

На сьогоднішньому народному віче вперше з початку останніх подій у країні черкаські протестувальники не змогли дійти спільної думки і розділилися на два табори. Більш помірковані (переважно представники старшого покоління) відстоюють позицію мирного протистояння. Радикально ж налаштована молодь прагне \”не говорити, а діяти\”. Про це повідомляє власний кореспондент “Нової Доби”.

(Про початок сьогоднішнього народного віче в Черкасах \”Нова Доба\” писала раніше)

Через годину після початку мітингу на Театральній площі до мирних мітингувальників, яких очолили лідери опозиційних сил, підійшла молодь із Соборної площі. Молодики почали закликати до радикальних дій. Зокрема вони висловлювали недовіру опозиції, яка \”вже 3 місяці водить людей по мітингах і\” і пропонували обрати нових лідерів: більш радикальних.

– Ми не тітушки, і не якийсь таємничий правий сектор. Ми звичайні черкащани, яким набридли розмови про революцію. Вже достатньо наговорено. Пора щось робити, – голосно кричали хлопці під драмтеатром, оскільки піднятися на східці, які стали імпровізованої сценою для опозиціонерів, їм не дали.

Спочатку люди, що зібралися на Театральній площі, вирішили, що таки мають справу з \”тітушками\” і почали кричати \”ганьба\”. Але з часом багато хто почав прислухатися до думок молоді і підтримувати їх. Зрештою, на вимогу молодих майданівців весь натовп рушив до Черкаської обласної прокуратури. Там черкаський майдан остаточно розділився на дві групи. Старші і поміркованіші повернулися на Театральну площу, а молодь пішла до управління МВС в Черкаській області.

За словами молодих майданівців, вони не збираються пікетувати міліцію, а навпаки хочуть їй допомогти. Радикально налаштовані черкащани вирішили оголосити \”полювання\” на \”тітушок\”, яких бачили під управлінням МВС.

Як повідомляє сайт \”Прочерк\”, \”полювання\” войовничих черкаських майданівців таки завершилося успіхом. Радикально налаштовані черкащани спіймали і побили кількох \”тітушок\”, а решту гнали аж до Медколеджу. Після цього майданівці виявили біля будівлі черкаського УБОЗу і розбили автобус з молодиками, яких нібито привезли до Черкас для поведення провокацій.

Фоторепортаж із місця подій можна подивитися тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x