Корсунські депутати внесли зміни до бюджету

Корсунські депутати внесли зміни до бюджету

27 січня 2016 року відбулося засідання 3-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній. Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих під час Майдану, військовослужбовців і мирних жителів, полеглих під час проведення антитерористичної операції на сході України. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

У ході роботи депутати прийняли рішення щодо внесення змін до районного бюджету на 2016 рік, до Регламенту роботи районної ради сьомого скликання, затвердили програми економічного і соціально розвитку району на 2016 рік, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016-2020 роки, забезпечення зберігання архівних документів, які не належать до Національного архівного фонду на 2016-2020 роки, профілактики та лікування стоматологічних захворювань, технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та знято ряд програм, термін дії яких закінчився в 2015 році.

Окрім того, надано погодження центральній районній лікарні на продовження терміну дії договорів оренди майна районної комунальної власності, затверджено розпорядження голови районної ради, підтримано ряд звернень громадян щодо надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету, звернення до Корсунь-Шевченківської міської ради щодо прискорення вирішення питання щодо визначенню місця розташування та встановлення пам’ятника Небесній сотні у місті, до Головного управління статистики у Черкаській області і Регіонального відділення фонду державного майна України та ряд інших.
Також депутатами піднімалися нагальні питання, які потребують вирішень, – харчування учнів 1-4 класів, підвезення учнів до навчальних закладів, очищення річки Рось тощо. З усіх питань порядку денного чергової сесії було прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x